En uygun fiyatlı Avrupa’da Oturma İzni Programının avantajlarından yararlanın

Golden Visa Programı, mali getirisinden, vizesiz seyahat özgürlüğüne, Yunanistan’da gayrimenkul yatırımının sunduğu geniş kapsamlı avantajlara sahiptir. Size daha fazla ilham verebilmek için, uluslararası yatırımcılarla olan deneyimimiz sırasında ortaya çıkan bazı önemli noktaları bir araya getirdik.

01

Ek Gelir Kaynağı: Hızlı Yatırım Getirisi

Altın Vize Programı öncelikle bir yatırım fırsatıdır. Performans göstergeleri listesine göre, yatırım geri dönüş hızı yüksektir. Yükselen Yunan ekonomisi endeksleri, programın sağladığı kolaylıklar ile birleşince, hızlı ve güvenilir bir yatırım getirisi portresi çizer. Bu gün yapılacak yatırımların gelecekte daha yüksek bir fiyatla yeniden satışı için kazançlı imkanlar sunar. Bu elverişli ortamın sebebi Yunan Ekonomisinin 10 yıllık bir durgunluktan sonra tekrar harekete geçmesinden kaynaklanıyor.

02

İkinci Bir Memleket

Daimi ikamet izni verildikten kısa bir süre sonra, yatırımcılar aileleri ile birlikte Yunanistan’da yaşamak hakkı kazanır. Diğer Avrupa Schengen ülkelerine serbestçe seyahat etme seçeneğine sahip olur. Bu imkanlar, Golden Visa programını, geleceğini inşa ederken son derece güçlü ve kullanışlı bir araç haline getiriyor.

03

Vize almadan Avrupa’da seyahat etme özgürlüğü

Schengen sınırları içerisinde vize almadan seyahat özgürlüğünün tadını çıkarın. Golden Visa sahipleri sınırsız ve limitsiz olarak Avrupa içerisinde seyahat edebilirler.

YUNANİSTAN’DA GOLDEN VİSA PROGRAMI’NIN REKABETÇİ AVANTAJLARI

Yunanistan Golden Visa için Avrupanın en düşük yatırım alt sınır miktarına sahiptir. Bu durum bir çok yönden Yunanistanı avantajlı hale getirmektedir. Ayı zamanda Yunanistan yaşam tarzı ve yatırım seçenekleri açısından oldukça zengin bir çeşitlilik sunmaktadır.

Avrupa’da oturma izni almanın hızlı yolu

Güvenilir bir yatırım danışmanı ile Yunanistan’da Golden Visa sahibi olmak yaklaşık 40-60 günlük hızlı bir süreçtir.Bürokratik bir çok işlem gerekmesine rağmen, sizin Iin en uygun ve hızlı rotayı belirleriz. Bu süre yaklaşık 2 aydır.

Tüm aile fertleri için geçerli

Ana yatırımcının eşi, 21 yaşından küçük çocuklar, ebeveynler ve eşin ebeveynleri aynı yatırımdan faydalanabilir.

Yunanistan’da yaşamak şart değil

Golden Visa programı sunan diğer ülkelerin aksine, Yunanistan, ülkede daimi ikamet etmeyi şart koşmaz. Oturma izni kazanıldıktan sonra, gidip-gelme zorunluluğu yoktur. Tamamen isteğe bağlıdır.

Uyruk sınırlaması yok

Avrupa vatandaşlığı olmayan herkes bu oturma iznine başvurma hakkına sahiptir.

Seyahat vizesinin sınırsız yenilenmesi

Ana yatırımcı, yatırımı elinde tuttuğu sürece oturma izni süresiz olarak yenilenir.

Vatandaşlık edinme imkanı

7 yılın sonunda belirli şartlar sağlandığında vatandaşlık alma hakkı kazanır. Çifte vatandaşlık alınabilir.

Çocuklarınız için eğitim hakkı

Yatırımcı ve ailesi için oturum izni işlemleri tamamlanır tamamlanmaz, yatırımcının çocukları Avrupa’da eğitim hakkı elde eder. Uluslararası okullardan, üniversite eğitimi de bu hakka dahildir.

Her yatırımcının kendine özgün motivasyon kaynağı olabilir. Sizinkini sizden dinlemekten memnuniyet duyarız.

 

Vasilis Amalia Caddesi, no:42.,
Sintagma Meydanı, 10558 Atina, Yunanistan

+30 211 800 0026